Филтър

Показване на 23 резултата

Всеки един от нас иска да води здравословен начин на живот и да се грижи за тялото си. За тази цел често използваме имуностимуланти и други хранителни добавки, които да подпомогнат организма ни, когато имаме някакъв вид заболяване, като например растителни масла.

Етеричните масла могат да бъдат ако не алтернатива, то поне допълнение към основните методи, които използвате, за да поддържате тялото си жизнено. Въпреки това обаче има и друг вид масла, които са малко по-неизвестни от етеричните, но това със сигурност не ги прави по-малко полезни.

Сигурно се чудите какво е растително масло? Растителните масла (наричани още базови масла) са нелетливи и не се изпаряват при високи температури. Те са изградени от ненаситени и наситени мастни киселини и се извличат от семената на растенията.

Могат да играят значителна роля в метаболитните процеси на човека и влияят на структурата на клетъчните мембрани и съответно на тъканите. Източници могат да бъдат маслини, орехи, лен и много други.

В тази категория ще откриете богато разнообразие от растителни масла, които могат както да подсилят здравето ви, така и да ви разкрасят.

В онлайн магазина на Pranarom.bg предлагаме само най-висококачествени продукти на нашите клиенти, защото тяхното удовлетворение е нашата мотивация да продължаваме напред.

Какво е базово масло и какви видове предлагаме

На пазара за растителни (базови) масла човек може лесно да се обърка и да не знае на какво да заложи. Поради тази причина ние ви даваме възможността да избирате от широка палитра продукти, описани подробно, за да направите своя информиран избор.

Видовете растителни масла не са един или два. Това е логично, тъй като всеки един от тях има различни свойства и може да помогне при различни проблеми.

В следващите редове ще ви представим едни от най-популярните масла, които намират широка употреба сред голям брой от хора.

В последните няколко години консумирането на авокадо се превърна едва ли не в тренд. Това не е случайно, тъй като е изключително здравословно, а когато е под формата на растително масло, има същите полезни свойства.

Маслото от авокадо, което предлагаме, е богато на витамин Е и е комбинирано с масло от жълт кантарион и морков, което прави базовото масло за лице подходящо за поддържането на хидратирана и мека кожа.

Аргановото масло също е добър начин да се погрижим кожата ни да е като кадифе. То е подходящо за тънка или зряла кожа, а освен това има подсилващ ефект върху чупливите нокти.

Защо да се доверите на Pranarom.bg

При нас със сигурност ще можете да откриете базови масла на достъпни цени. Растителни масла в България има наистина много, но ние се стараем да осигурим възможно по-обширен избор на нашите клиенти.

Споменатите по-горе растителни масла са само една малка част от многообразието, с което ще се сблъскате в сайта на Pranarom.bg. Доверете се на качеството и заповядайте при нас!