Филтър

Показване на 12 резултата

Не съществува човек, който да не се интересува от здравето си. Забързаното ежедневие възпира голяма част от хората да се грижат както трябва за себе си.

Преработените калорични храни, които са наситени с вредни за тялото вещества, с времето се натрупват. С оглед на това е важно е регулярно да се извършва детокс на организма.

Дали ще предпочетете билков детокс, или друг вид такъв – изборът е напълно ваш. Това, че притежавате право на избор, не означава, че навсякъде ще можете да го упражните максимално ползотворно.

В онлайн магазина на Pranarom.bg ще се запознаете с подробно описани висококачествени продукти, с които да дадете на тялото си това, от което се нуждае.

Трудно е човек да съблюдава всяка храна, която консумира – здравословното хранене и редовното спортуване са двата основни елемента, които да поддържат здраво тяло. Те са задължителни и не могат да бъдат заместени с нищо.

Единствено хранителните добавки могат да служат като полезно допълнение, с което да си набавите липсващите вещества. Има обаче и друг вариант, който може да бъде това, което досега сте търсели, но не сте успявали да откриете.

Етеричните масла са изключително полезни, когато имате неразположения в която и да било област на тялото и могат да служат като перфектно средство за дренаж и детоксикация.

Етерични масла за дренаж и детоксикация

Вероятно знаете, че една от най-големите ползи на етеричните масла е като козметичен продукт. Чрез тях можем да поддържаме кожата си еластична и хидратирана.

Освен за естетически цели се използват и за ароматерапия и при лечение на различни видове физически и психически заболявания.

Можем да им се доверим и когато искаме да си направим детокс на организма. Небалансираното хранене, тютюнопушенето и алкохолът могат да доведат до натрупване на голямо количество токсини. Затова трябва редовно да извършваме детокс на черен дроб, например.

В интернет можете да получите информация за най-различни начини, чрез който да изградите детокс режим. Понякога обаче те могат да се окажат неефективни и поради тази причина ви препоръчваме да опитате чрез етерични масла.

Токсините могат да претоварват органите и съответно да доведат до покачване на теглото. Знаете колко е трудно редуцирането на мазнините и затова е важно да действате предварително.

В тази категория ще откриете различни видове етерични масла за дренаж и детоксикация, които да пречистят напълно тялото ви от консерванти, пестициди и други вреди вещества.

Освен многообразието от етерични масла, за които ще намерите подробни описания, които да ви помогнат с използването им, предлагаме и специален разтвор за пиене – дренираща напитка от органични съставки, която може да бъде разреждана с вода или любимия ви плодов сок.

Pranarom.bg – с грижа за вас

В нашия онлайн магазин за здраве ви предлагаме и детокс капсули, ако се тревожите за спазването на дозировката. Те ще гарантират, че няма да прекалите с количеството, и са лесни за прием.

Екипът на Pranarom.bg има една единствена цел – с готовност да помага на клиентите си, когато те се колебаят кое е най-добро за тях!