Филтър

Показване на 5 резултата

Едно от приложенията на ароматерапевтичните масла, добити чрез извличане от различни растения, е именно за масажни цели. Втриването на продукти, съдържащи биоактивните компоненти на полезни растителни суровини, може да задейства изключително благотворен ефект, който да спомогне не само за перфектната релаксация на тялото, но и за отпускане на ума.

Освен това използването на натурални средства за масажи може да окаже благоприятно терапевтично въздействие върху конкретни неразположения в организма и по този начин да спомогне за подобряването им или окончателното справяне с тях.

Какви са преимуществените характеристики на нашите масла за масажи

В Pranarom.bg обръщаме засилено внимание на силата на растителните съставки и използваме методи за обработка на суровините, които да запазят натуралните свойства на растенията в крайните продукти, които създаваме.

Нашите етерични масла предлагат достъп до концентрираната биоактивна сила на най-предпочитаните ароматерапевтични билки, които могат да донесат конкретни ползи за здравето и тонуса на вас и цялото ви семейство.

Растителните и етеричните масла, които предлагаме могат да бъдат използвани като основни активни компоненти в масажни олиа или като допълнителни такива. Необходимо е само да се запознаете с техния конкретен ефект и да подберете най-подходящите за вас, според резултата, който търсите в момента.

Характерно за продуктите, които включваме в тази категория, е че те съдържат биосертифицирани съставки, което гарантира за тяхната безвредност и природосъобразност, а също така и високо качество.

Нашите масла са бързо проникващи и техните полезни свойства се поглъщат скоростно от кожата. В зависимост от вашите предпочитания, може да изберете масла, които не оставят мазни следи или такива, които даряват свежо озаряване на кожата.

Какви продукти може да очаквате в тази категория

В нашите масла за масажи влагаме напълно естествени растителни продукти – 100% органични растителни и етерични масла.

Тук може да намерите няколко конкретни предложения, които са готови за локална употреба, без да е необходимо да бъдат добавяни други активни съставки. Така например в асортимента сме включили масажен крем, предназначен за бременни дами, които искат да предотвратят появата на стрии чрез изпозлване на етерични и растителни масла.

В колекцията ни от продукти на бранда Пранаром включваме освен готови масла, предназначени за втриване чрез масаж и база за такива масла.

Базата за масаж представлява основата, която ви е необходима, за да създадете собствено масажно масло, според своите предпочитания за аромат и предназначение на маслото. В категориите ни етерични масла или растителни масла, може да изберете онези активни компоненти, които да прибавите към базата и така сами да сътворите мечтаното ароматерапевтично средство за масаж.

Предлаганият от нас Аромалжик Спрей пък може да ви донесе ефекта от продължителен успокояващ масаж за успокояване на болките в мускулите и ставите, без да е необходимо въобще да втривате със специфичните движения продукта, само чрез няколко впръсквания.

Включването на природни продукти в нашата гама, позволява включените от нас артикули в онлайн магазина ни Pranarom.bg да имат натурална ефективност. Разгледайте сами и се убедете в тяхното качество, което може да получите на достъпна цена, предвид уникалните характеристики на ароматерапевтичните продукти.