Филтър

Показване на 16 резултата

Може би най-често срещаната употреба на етерични масла е ароматерапията. Те имат широка приложимост и могат да бъдат използвани за профилактика на различни видове заболявания.

Прилагат се за лечение на главоболие, мускулна треска, нарушения в съня, сексуалната функция и още много други. Голямата им разновидност ни позволява да ги комбинираме и по този начин да извлечем възможно най-големите им предимства.

Те могат не само да се комбинират едни с други, но и с растителни масла, като така ефективността им да бъде още по-голяма.

За тази цел има готови комбинации от масла, които можете да използвате, както и арома дифузери – уреди, които чрез ултразвук „разбиват“ етеричното масло в микрочастици. Това, че използват ултразвук, а не топлина, е от огромно значение, тъй като топлинната обработка може да увреди маслото и да намали качествата му.

В онлайн магазина на Pranarom.bg имате възможността да избирате от широка палитра дифузери за етерични масла, с които да използвате пълния потенциал на любимите си аромати.

Голяма селекция от арома дифузери

На пазара се предлагат различни видове арома дифузери. Най-добрите, както споменахме, са ултразвуковите. Въпреки това, преди да направите правилната покупка, трябва да бъдете сигурни, че сте избрали точния за вас.

На тази страница предлагаме селекция дифузери за ароматерапия, която да удовлетвори всеки вкус и предпочитание на нашите клиенти. Дифузери за стая, независимо какво е помещението – детска, кухня или спалня, ще намерите в нашия онлайн каталог.

Целта ни, както винаги, е да задоволим търсенето на клиентите за всякакви видове дифузери. Те могат да бъдат изработени от различни материали, които имат не само естетическа, но и практическа функция.

Предлагаме и детски дифузери за бебешки и детски стаи, които пречистват въздуха и създават приятна и уютна атмосфера, за да може бебето ви да спи спокойно. Напълно безшумен е и е препоръчително да се използва 30 минути преди да сложите бебето за лягане.

В тази категория ще намерите и по-усъвършенствани дифузери за дома, които могат да се управляват дистанционно и имат автономен режим на работа, като също така могат да бъдат свързани с аудио източник.

Комбинацията от приятния аромат и любимата ви музика ще гарантира, че постигнете желаното спокойствие, като намалите стреса и постигнете емоционален баланс.

Предлагаме дифузери за етерични масла и от стъкло, различни видове дърво, керамика, пластмаса. Преди да направите покупката си обаче, информирайте се за колко голямо помещение е предназначен определеният уред.

Комбинациите могат да имат не само успокояващ ефект, но и да ви предпазят от досадните насекоми, които ви пречат да заспите. В категорията ни ще откриете тези, които най-много ще ви удовлетворят.

Pranarom.bg – доверете се на качеството

Ние от екипа на Pranarom.bg мислим за здравето на клиентите си искаме те да получават това, което заслужават. Затова предлагаме качествени продукти на най-изгодни цени!