Чували ли сте преди за красивото, жълто цвете арника? Ами за чаеното дърво, от което може да се извлече невероятно полезно етерично масло?

Ако досега не сте чували нито едно от двете горепосочени растения, любезно подарени от божествата, даващи ни здраве, красота и помагат за постигане на трайно подмладяване – не се плашете. Нормално е човек да не се е замислял за онези леко тайнствени дарове по планетата ни, които предоставят възможността за алтернативно лечение на някои проблеми.

Например кожните раздразнения, наднорменото тегло, проблеми с менопаузата при жените, както и не на последно място – всички невероятни бонуси, които можете да извлечете в полза на организма си. Със сигурност ще останете доволни, ако изплозвате продуктите, които  д-р Альона Гъркова предлага в този онлайн магазин за здраве, красота, постигащи се само със силата на природата.

Кои сме ние от Pranarom.bg

Pranarom.bg е проект, водещ началото си от 1991 година по проект и идея на един от най-признатите в световен мащаб фармацевти и ароматолози – Доминик Баду. Всекидневно той използва безспорните си умения и знания в сферата, за да достигат клиентите на нашия онлайн магазин до още по-ефективни формули на продукти за здраве и красота.

Именно тези старание и отдаденост трансформират нашия магазин в едно спокойно био-кътче в интернет пространството, където освен информация и достъпни цени на ефикасни и изпитани във времето продукти, ще откриете така липсващите навсякъде приемственост и разбиране.

Проблемите ви никога повече няма да бъдат толкова нахални, колкото са били преди да ни откриете! След като научихте повече за нас, потопете се из категориите ни, пълни с продукти, които ще ви превърнат във витринно издание на думите „по-добра версия на себе си“.

Какво ще откриете в нашия онлайн магазин

Следа като разбрахте повече за нас, сега е време да споменем нещо, отнасящо се за бебето, за майката, за здраве, дренаж и детоксикация, както и за още много други възможности, които имате при нас! Можем да ви асистираме, за да откриете точно онова, което желате, за да намалите регулярността и интензитета и на някои алергии.

Все пак нашата стихия си остават всички видове растителни масла, както и продукти, свързани със здравна козметика. В нашия раздел за информация – още едно вълшебно, променящо съдби местенце в интернет, ще научите много за себе си и за онзи непознат растителен свят, пълен с ползи, от които няма как да не се възползвате.

С нашите продукти за масажи със сигурност ще успеете да доставите на всяка ваша клетка невероятно удоволствие, което може да достигне само комбинацията от професионални ръце на масажист и хубави, стойностни продукти. Готови ли сте да сте здрави?

Ако искате да усетите и атмосферата, която успяваме да поддържаме в нашите физически магазини – посетете ни там. Можете да намерите аптеки, в които се предлагат продуктите ни, в градове като: Варна, Благоевград, Бургас, Велинград, Пловдив и разбира се София, както и много, много други населени места!

Pranarom.bg – твоето кътче за здраве и красота!

Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Проект и главна цел:

„Флоресанс” ЕООД подписа Договор за безвъзмездна финансова помощ  BG16RFOP002-2.073-3990-C01 по проект „Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19”. Договорът е по процедура BG16RFOP002-2.073 „Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 ” и е финансиран от Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност” 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Целта на проекта е осигуряване на оперативен капитал за българските микро и малки предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19. Постигане на положителен ефект за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работните места.

Бенефициент: „Флоресанс“ ЕООД

Обща стойност: 10 000 лв. /Десет хиляди лева/, от които 8 500 лв. /Осем хиляди и петстотин лева/ европейско и 1500 лв. /Хиляда и петстотин лева/ национално съфинансиране.

Начало: 14.07.2020 г.

 Край: 14.10.2020 г.

Доминик Баду

Световно признат Фармацевт и Ароматолог

Доминик Баду е фармацевт, също както баща му и дядо му. А световно признание получава благодарение на разработките си на базата на етеричните масла. Неговите книги и семинари жънат огромен успех сред здравни специалисти и ароматерапевти, превръщайки го в …в научната ароматерапия.

Доминик Баду е на чело на Pranarom от 1991год., в чиято дейност той влага всички свои познания и екпертност относно етеричните масла.

Доминик Баду също преподава в Collège International d’Aromathérapie.

4.5/5 - (870 votes)