Филтър

Показване на 1–25 от 35 резултата

Здравето е нещо, което не може да се закупи с пари. Затова е необходимо ежедневно да полагаме необходимата грижа, за да го запазим и поддържаме в оптималното му състояние.

Природата ни е дарила с чудесни естествени лекове, които не само спомагат за запазване на доброто здравословното състояние, но освен това могат да се окажат и ефективен начин за справяне с някои конкретни медицински неразположения.

В категорията здраве на Pranarom.bg селектираме онези природни средства и етерични масла, подходящи за поддържане на здравето, които не само са от висок клас, но включват в себе си съставки, които са с научно доказана ефективност. Тяхно основно предимство е това, че са собствено производство на нашия бранд, което ни дава възможността да гарантираме за тяхното високо качество и отлична чистота.

Какви са конкретните продукти, които подбираме за категорията „здраве“

В тази категория може да намерите продукти, предлагащи терапевтични натурални решения за различни здравословни неразположения. Това са терапевтични средства, които разчитат на напълно естествени съставки, които предоставят пряк достъп до натуралните сили на природата. Повечето от тях са базирани на чисти растителни суровини като растителни масла и етерични масла, които имат специфични полезни свойства в най-различни направления.

Тук може да намерите алтернативни средства за борба с респираторни неразположения, инфекции на горните и долните дихателни пътища, запушен нос, кашлица, болно гърло и други грипоподобни симптоми. Ако търсите антивирусни натурални средства, подпомагащи имунитета може да ги намерите точно в тази категория.

Освен това в здраве ще намерите още средства за подобряване на различни кожни раздразнения, изгаряния, неприятни образувания като мазоли, брадавици и кокоши трън.

Таргетираме и други здравословни проблеми като нездравословен сън, бедно кръвооросяване, задържане на течности, гинекологичен дискомфорт, храносмилателни проблеми, проблеми с пикочо-половата система.

Също така в категорията селектираме чудесни продукти, които са подходящи за орален прием, за инхалиране, за разпръскване в дифузер, годни за пряка локална употреба върху кожата, различни видове спрейове, лосиони и масла за разтривки и масажи. Тук ще намерите разнообразие от разфасовки, сред които сиропи, таблетки, спрей за гърло, локален спрей, спрей за нос, перли от етерични масла и други.

Предимства на нашите натурални средства за подпомагане на здравето

Особеното на продуктите, които предлагаме в тази категория е, че те са наше собствено производство. Ние наблягаме на изключително чисти растителни компоненти, които извличаме чрез щадящи методи за гарантиране максималното запазване на естествената биоактивност на органичните съставки. Ако търсите естествена чистота и нежна грижа от природата за здравето на цялото ви семейство – тук ще намерите точно това.

Pranarom.bg – мястото, където ароматерапията и науката се срещат, за да доставят най-доброто от тези два свята на вашия рафт с натурални терапевтични средства за поддържане оптималното здраве на ума и тялото.