Филтър

Показване на 3 резултата

В тази категория ще намерите онези продукти, които освен че са напълно безопасни за употреба и безвредни за бременни дами, са преимуществено разработени за тях.

Знаем че в този така щастлив, но и особен период красивите представителки на женския пол имат нужда от нежна грижа, която да бъде напълно подходяща както за тялото на майката, така и за малкия организъм на бебчето, което се развива в нейната утроба. Затова е необходимо продуктите, които използвате в рамките на този етап от живота на вас и вашето бебе, да са максимално щадящи и да ви осигурят специфичната защита, от която се нуждаете в периода.

Какви са предимствата на нашите продукти за майката

Пранаром е бранд, който се изгражда на основата на уникална комбинация на ароматерапия и наука. Неговото начало е дадено именно с тази цел – фармацевтиката и ароматерапевтичните методи да бъдат съчетани по такъв начин, че в крайна сметка да се получат ефективни натурални средства, които да се грижат естествено за доброто състояние на човешкото тяло, що се отнася до здраве и тонус.

Ако се стремите да живеете близо до природата и се стараете да се възползвате максимално от нейните естествени суровини, но едновременно с това сте и рационален човек, който държи на научния опит и не разчита на плацебо ефект, Pranarom.bg е вашето място.

Ние разчитаме на изцяло натурални компоненти, които могат да донесат страхотни ползи на човека, поради чудесните естествени биоактивни техни свойства. Употребата им, особено що се отнася до кожни проблеми, е доказано ефективна и ги прави предпочитани ингредиенти дори и в множество продукти от фармацевтичен клас.

Погрижили сме се в категорията да включим продукти, разчитащи на био сертифицирани растителни суровини, които освен че са безвредни за човека са и щадящи към самата природа.

Какво може да очаквате от продуктите в този раздел

В категорията за майката включваме етерични масла, разработени специално с мисъл за дамите в период на бременност. Този чуден етап от живота на жената е свързан с някои забележителни промени в организма, които изискват допълнителна или по-специфична грижа. В раздела ще намерите именно продукти, които ще отговорят на тази новопородила се нужда.

В за майката добавяме артикули, които разчитат на два основни ароматерапевтични първенци – растителните масла и етеричните масла. Освен това включваме и други натурални продукти като рибено масло, източник на Омега 3, както и коензим Q10.

Що се отнася до външни, видими промени в тялото на майката, едни от най-обичаните ни продукти са масажният крем за стрии и маслото за предотвратяване на тяхната поява.

Разтягането на кожата през периода на майчинство предразполага образуването на тези нежелани белези, а когато се добави и генетичната ниска еластичност на дермата, може да се стигне до неприятен естетичен проблем. Възползвайте се от нашите натурални предложения в тази област и вижте сами как напълно безвредните масла ще ви помогнат в превенцията на стрии.

Pranarom.bg – натурална грижа за майката, за бебето и за целия дом.