Филтър

Показване на 8 резултата

Ако обичате да прекарвате време сред природата или имате своя прекрасна цветна градина, със сигурност знаете, че идилията на естествената ароматерапия, за съжаление понякога може много грубо да бъде нарушена от инвазията на дразнещи насекоми.

А има начин те да бъдат прогонени далече от вас, така че да не им навредите, но и да запазите себе си и членовете на семейството ви без неприятни ухапвания. В категорията репеленти може да откриете своето натурално решение, което да изпълни успешно тази цел.

Натурални репеленти, запазващи вас и природата

Замисляли ли сте се колко вредни могат да се окажат за природната флора и фауна конвенционалните репеленти, разчитащи на силни неестествени съставки? С нашите средства против досадни насекоми тази вероятност се свежда до минимум, тъй като те разчитат на изцяло натурални компоненти, които имат естествени сили за справяне с жуженето около кожата (и ушите ви).

В категорията репеленти включваме продукти, които се справят с насекомите по естествен начин. Тази тяхна естествена мощ се дължи на включените в състава им природни съставки, които имат натуралните сили да отблъскват насекомите.

Етеричните масла, използвани за направата на продуктите са сред най-силните растителни суровини, които доказано имат репелентни свойства. Такива са маслото от евкалипт, лимонена трева, джинджифил, чаено дърво, риган, мента, здравец, куркума, карамфил, палмароса и още… Избирайки подобен тип продукти освен че се грижите за отблъскване на насекомите далече от вас и семейството ви, всъщност се грижите и за природата.

За направата на голяма част от нашите репеленти са използвани био растителни суровини. Това е доказателство за нашето внимание към природосъобразния начин на живот, грижа за вашата безопасност и пълна удовлетвореност.

Ако търсите стопроцентови органични етерични масла, които имат естествените свойства да се преборят с ухапванията от комари, кърлежи и други неприятни насекоми, тази категория е точно за вас.

Продуктите на Pranarom.bg в категорията се отличават с дълготрайна ефикасност, като повечето от тях предлагат 7-часова продължителност на защитата.

Какви са конкретните продукти, които можете да намерите тук

Освен средства против комари, тук може да намерите ефективни предложения срещу ухапвания от кърлежи, както и продукти, прогонващи и други видове насекоми.

В зависимост от вашите предпочитания може да избирате от различни форми на репелентите. Разполагаме със стикове, подходящи за употреба по цялата кожа на тялото, включително и лицето, крем гел текстури, спрейове за бързо и лесно използване. Тук може да намерите както продукти, предпазващи от ухапване, така и такива, предназначени за успокояване на кожата след ухапване.

Също така можем да ви предложим и течни разтвори с етерични масла, които са предназначени за разпръскване в дифузер – по този начин може да си осигурите ефективно предпазване на дома ви през лятото от неканените жужащи гости.

В Pranarom.bg може да намерите и продукти срещу насекоми, предназначени за употреба дори върху нежна бебешка кожа. Защото освен че се грижим за природата, ние се грижим за вас и цялото ви семейство, предлагайки ви висококачествени натурални ароматерапевтични решения.