Филтър

Показване на 10 резултата

Искате да се погрижите за своето мъниче, използвайки когато е възможно натурални средства за справяне с конкретния проблем? В категорията ни за бебето ще намерите точно това – силата на природата, конвертирана в подходящи за употреба продукти за вашето бебе.

Защо да изберете силата на природата в продукти за бебето

Защото ароматерапията има естествени свойства, които могат да бъдат изключително полезни не само за възрастните, но за децата, а и за най-малките от нас.

В основата на мисията на Pranarom.bg стоят етеричните и растителните масла. Това са продукти, които създаваме чрез внимателни процеси на обработка, запазващи в максимална степен компонентите, на което се дължат полезните свойства на растителните суровини, а именно техните биоактивни естествени съставки.

Тези компоненти могат да бъдат успешно използвани за направата на бебешки продукти, които не само да са напълно безвредни за мъничетата, но и да им помогнат за справяне с някои обичайни проблеми. Нашата грижа що се отнася до красота и най-вече здраве, е безкомпромисна, а това е изключително важно, особено при продуктите за бебе.

Може да разчитате на нашата стопроцентова отдаденост, професионален опит в ароматерапията и научни знания, които втъкаваме във всеки един артикул от категорията за бебето.

Какво може да намерите в тази категория

Тук ще намерите най-добрите продукти собствено производство в сферата на алтернативните ароматерапевтични средства за грижа за бебето.

Естествените растителни компоненти, на които разчитаме за доставяне на нежна грижа за най-мъничките са изцяло естествени и с био произход. Това означава, че суровините са добити от растения, отглеждани в почви, които отговарят на изискванията за био сертифициране.

В продуктите в категорията включваме едни от най-добрите натурални масла. Етеричните масла, които са използвани тук са масло от катрафай, лавандула, розмарин, безсмъртниче, здравец и др. От растителните масла предпочитани в категорията са маслото от калофила, червена боровинка, бяла глина, макадамия, жълт кантарион и още.

Тук може да намерите няколко вида продукти – такива, предназначени за локална употреба (кремове, гелове, спрейове, рол-он, масажни масла), както и такива за употреба чрез разпръскване с дифузер.

В асортимента ни наблягаме на продукти, които са от първа необходимост за бебето – средства, помагащи за справяне с колики, успокояващи подсичанията, помагащи при поникване на зъбчета, ангажиращи естествените защитни сили на организма, грижещи се за добрия сън на детенцето.

Ако търсите нежна грижа за деликатната кожа на вашето бебе, тук ще намерите изключителни натурални продукти, насочени именно към подсилване на защитната бариера на бебешката кожа. Чрез тях ще може да осигурите необходимото успокояване на зачервяванията, да предотвратите възможните възпаления и да облекчите раздразненията, причинени от носенето на пелени.

Изберете Pranarom.bg и се възползвайте от добрите цени на нашите уникални продукти, съчетаващи ароматерапия и наука в грижа за цялото семейство.