Специална оферта!
 

Растително масло от невен – 100 мл.

37.70 лв.

Нанесено върху кожата самото растително масло от невен е ефикасно при порязвания, ожулвания, натъртвания, ухапвания от насекоми. То ускорява процеса на зарастване на рани, като има противовъзпалителни свойства. Благодарение на неговите антиоксидантни съединения, продуктът защитава от инфекции.

 

Описание

Растително масло от невен има успокояващи  и мощни антисептични свойства. Използва се за почистване и регенерация на кожата, при сърбеж и раздразнения. Съдържа съставки, които са чудесен приятел на бебешката кожа. Ефикасно е и при деца и възрастни.

Това растително масло от невен е 100% натурален продукт, който действа положително както самостоятелно, така и в синергия с ниска доза етерични масла със сходен ефект. Такива са тези от лавандула, цистус ладаниферус, благородна или немска лайка и други.

Нанесено върху кожата самото растително масло от невен е ефикасно при порязвания, ожулвания, натъртвания, ухапвания от насекоми. То ускорява процеса на зарастване на рани, като има противовъзпалителни свойства. Благодарение на неговите антиоксидантни съединения, продуктът защитава от инфекции. Освен това е чудесно са ароматен масаж.

  • БИОЛОГИЧЕН (еко)
  • От раждането

Състав:

  • масло от семена на Helianthus annuus*;
  • екстракт от Calendula officinalis ower*;
  • токоферол;
* – съставка от биологично земеделие (Certisys BE-BIO-01 контрол) – ECOGARANTIE ® продукт, сертифициран в съответствие със спецификациите на ECOGARANTIE (контрол CERTISYS).

Предпазни мерки

Растително масло от невен е предназначено само за външна употреба. Не бива да го пиете.
Съхранявайте далеч от малки деца, както и от всякакви източници на топлина и светлина.

Дозировка

Нанесете растителното масло от невен директно върху кожата и масажирайте до пълното му абсорбиране. Може и да добавите няколко капки към вашите любими козметични продукти като кремове, лосиони, маски и други.
Освен растително масло от невен, може да ползвате и други продукти на Pranarom.bg за масаж. Някои от тях са готови масла, предназначени за директно втриване. Други са базови.
4.5/5 - (11 votes)