Филтър

Показване на 11 резултата

Със зимните месеци идват и ниските температури, които са идеалните предпоставки за развитието и разпространението на вирусни инфекции и грипове. Поради тази причина трябва да правим всичко възможно да се защитим максимално.

Основният защитник на организма ни е имунната система, а за да може тя да функционира както трябва, е необходимо ние самите да се погрижим за нея. Редовните физически упражнения и здравословното хранене са фундаментални, когато искаме да имаме силен имунитет.

Понякога обаче използваме хранителни добавки, тъй като невинаги можем да се набавим нужното количество полезни вещества единствено от храните. Защо тогава да не използваме и други средства, с които да осигурим пълна защита за тялото си.

Прилагането на лечение с етерични масла против вируси е не толкова популярен начин за подпомагане функцията на имунната система, който обаче има голямо значение, когато искате да бъдете сигурни, че тялото ви ще се справи с инфекциите.

В онлайн магазина на Pranarom.bg предлагаме анти-грип етерични масла, с които да се преборите и с най-упоритите инфекции.

Голям набор от антивирусни атерични масла

В тази категория ще откриете разнообразни средства, които да ви помогнат да се противопоставите на най-често срещаните симптоми по време на грипна инфекция.

Независимо дали носът ви е запушен, гърлото ви е възпалено, или страдате от нестихваща кашлица, етеричните масла при настинка, от които можете да избирате при нас, ще се окажат липсващото оръжие от арсенала ви срещу гриповете. От години е доказана ползата от нашите етерични масла при кашлица

Навярно използването на антивирусни етерични масла не е първото нещо, за което ще се сетите, когато боледувате. Те обаче могат да бъдат много ефективни и значително да повлияят на отстраняването на симптомите.

На тази страница можете да избирате от широк набор противовирусни етерични масла, от които най-доказали се са нашите етерични масла за кашлица и други видове проблеми, възникнали след заразяване.

Когато имате съмнение, че сте заразени, е важно не само да се погрижите за себе си, но и за другите около вас. Някои грипни инфекции се разпространяват много лесно и затова е препоръчително да използвате маска.

Обикновените маски могат действително да предпазят околните. Нашата арома маска обаче е снабдена с джобче, в което може да се постави парче памук или тампон, напоено с етерично масло.

Предлагаме още анти-микробни спрейове, с които можете да дезинфекцирате въздуха и повърхностите, био сиропи, обогатени с прополис и улесняващи дишането и спрейове за гърло, които облекчават болката в гърлото и го освежават. Разбира се, можете да се насладите и на ползите от етерични масла за имунната система.

Защо да се доверите на Pranarom.bg

Когато става въпрос за здравето ни, трябва да сме готови на всичко, за да бъдем сигурни, че сме напълно защитени от външни вредители. Една от най-сигурните покупки е тази на противовирусни етерични масла.

Ние от екипа на Pranarom.bg се стремим винаги да сме от помощ на клиентите си и най-добрия начин да го правим е като им предлагаме най-висококачествените продукти на най-атрактивни цени!