Филтър

Показване на 11 резултата

Искате ли да кожата ви да е мека като коприна и същевременно да се погрижите за правилното функциониране на организма си? Този риторичен въпрос не цели да се постави съмнение в желанието ви да водите здравословен начин на живот, а по-скоро се стреми да разгърне една широко обсъждана тема.

Пазарът на козметични продукти е огромен. Сред морето от артикули не само в интернет, а и във физическите магазини човек може да се изгуби лесно и да не знае какво да избере.

Това е естествено, като имаме предвид, че буквално ни заливат с информация, която вместо да ни е полезна и да ни помогне да направим правилната покупка, ни отказва тотално и накрая оставаме разочаровани.

Обикновено козметични продукти се правят от естествени, органични съставки. Те могат обаче да бъдат много скъпи и невинаги да ни дадат очакваните резултати.

Използването на растителни масла за разкрасяване е метод, който не само ще хидратира и омекоти кожата ви, но и могат да играят и важна роля във вътрешните процеси на тялото.

Те представляват натурална козметика, от която може да имате единствено ползи (ако, разбира се, я използвате както трябва). В онлайн магазина на Pranarom.bg имате възможността да избирате от многообразие от продукти, след чието използване тялото ви ще ви бъде благодарно, че сте избрали най-доброто за него.

Алтернативен вид козметика

Несъмнено растителните масла са един по-неконвенционален начин да разкрасите себе си. Това не значи обаче, че не могат да бъдат супер ефективно, когато искате да постигнете най-добри резултати.

В категорията козметика са изредени най-качествените продукти и етерични масла, с които да дадете на тялото си това, което заслужава.

Ние предлагаме масла от камелия, нар, облепиха и още много други растения. Към всеки продукт е включено описание, което да ви помогне с употребата.

Чувствителната и суха кожа може да бъде изключително голям проблем особено когато температурите са ниски. При нас ще откриете и гелове, флуиди и кремове, които изглаждат и хидратират кожата, защитават от преждевременно стареене и имат матиращ ефект.

Голяма част от бременните жени се тревожат за стриите, които се появяват след бременността. Карите (известно още като ший) може да предпази кожата ви от стрии, а и е добър вариант, ако искате да си направите маска за лице. Подходящ е и за подхранване на косата.

Кремовете, които предлагаме, не само могат да повлияят значително на външния ви вид, но и имат успокояващ ефект, който да ви помогне да редуцирате стреса.

Pranarom.bg – погрижете се за тялото си

Ние от Pranarom.bg вярваме, че всеки е задължен да изисква най-доброто, за да се чувства комфортно в кожата си. Затова се чувстваме и длъжни да даваме на клиентите си само висококачествени продукти на максимално изгодни цени!