АЛОЕ ВЕРА гел 100мл

25.05 лв.

Идеален за вашите комбинации с етерични масла – 97% Алое вера

Създайте лесно вашата персонализирана грижа благодарение на иновативната си формула, съдържаща зеленчуков разтворител, който позволява на етеричните и растителните масла да се смесват перфектно с гела от алое вера,  за практична и оптимална употреба.

Течният гел, немазен, прониква бързо – Всички типове кожа – Тяло и лице – Без алкохол – Без алергени? – Без аромати.

Известно с изключителните си успокояващи и регенериращи свойства, алое вера облекчава зачервяванията и дразненето и допринася за възстановяването на кожата. Естествено богат на активни съставки, включително алоевероза, той запазва хидратацията на кожата и оставя кожата мека и еластична.

Поради това AROMASELF Gel Aloe vera + е идеален за вашето благосъстояние и синергии в грижата за кожата.

Етикети
  • Бременна жена ок
  • Веган
Категории: ,
 

Описание

Състав
97% алое вера
* Съставка от биологично земеделие (Certisys BE-BIO-01 control) – продукт ECOGARANTIE ®, сертифициран в съответствие със спецификациите ECOGARANTIE (контрол CERTISYS)
Предпазни мерки
Избягвайте контакт с очите и лигавицата. Съхранявайте на място, недостъпно за малки деца. Съхранявайте далеч от източници на топлина и светлина. ВЪНШНА УПОТРЕБА.
Съвети

Aromaself Gel Aloe vera + може да се използва самостоятелно или като поддръжка за постигане на вашите комбинации , базирани на етерични масла и / или растителни масла.

За да постигнете синергията си „Направи си сам“:
Поставете една доза алое гел в дланта на ръката си
(= 1 натискане на помпата). Добавете максимум 4 капки етерични или растителни масла към гела и разбъркайте за няколко секунди. След това нанесете локално и масажирайте до пълното проникване.
Винаги спазвайте предпазните мерки при употреба, свързани с етерични масла.

Дозировка
От 3 години: 1 приложение на ден.
От 12 години: до 3 приложения на ден.
4.5/5 - (402 votes)