Детски дифузeр DOUDOU

160.00 лв.

Дифузeрът на етерични масла Doudou Pranarom е  с високо технологично качество, специално проектиран за бебешки и детски стаи . Под въздействието на ултразвукови вибрации, етеричните масла, пригодени за педиатрична употреба, суспендирани във вода, се изпаряват в милиони микрочастици под формата на ароматна мъгла. Използва се в помещения за:

  • Пречистване и ароматизиране на въздуха, който дишате.
  • Създайте фина обонятелна атмосфера.
  • Навлажнете и йонизирайте въздуха, за да подобрите качеството му

Doudou, специалният бебешки дифузер Pranarôm, лесно намира своето място във всеки интериор благодарение на елегантния си дизайн и формата си на светулка. Проектиран от нечупливо дърво и пластмаса, той разпръсква лека мъгла от етерични масла посредством система от незабележими вибрации за хигиенизиране или овлажняване на въздуха в стаята.

 

Описание

Указания за употреба на ултразвуковия дифузeр на етерични масла Doudou

Налейте между 3 и 20 капки етерични масла във водния резервоар на дифузора за етерични масла Pranarom Doudou за дифузионна сесия от 15 минути до 4 часа.

от 3 месеца:
За да помогнете на бебето да заспи и да му помогне да заспи спокойно, сипете 3 капки Pranarom PranaBB Смес за дифузор Сън за 30 минути в стаята на бебето преди лягане.
За да почистите въздуха, който диша бебето , сипете 3 капки Pranarôm PranaBB Дезинфекцираща смес за дифузор 30 минути в стаята на бебето, преди да си легнете.
За да отблъснете комарите и да предпазите бебето от нежелано ухапване, сипете 3 капки Pranarôm PranaBB смес за дифузор против комари за 30 минути в стаята на бебето, преди да си легнете.

Характеристика на дифузeра за етерични масла Doudou Pranarom

За да се възползва максимално от Doudou, специалния дифузор за бебета, Pranarôm съветва да го използвате 30 минути преди лягане за бебета от 3 месеца . Той е напълно безшумен и има режим на ръчно или автоматично изключване.

Използвайте, за да помогнете на бебето да заспи  спокойно, да почисти въздуха, който диша или да задържи комарите и да го защити …

Ултразвукова дифузия
Дърво: благороден материал и пластмаса: за безопасност
2 функции: непрекъснато 30 минути и редуване: 20 секунди излъчен цикъл – 40 секунди почивка за 1h30
LED светлина 3 цвята по избор: синьо-розово-бяла

4.8/5 - (5 votes)