Кутия с три комбинации за дифузор “Енергия”

52.00 лв.

Капацитет:
3 Х 10 мл

 

Описание

Открийте Pranarôm “Енергия” Diffusion Box, три комбинации,идеални за подарък на приятел или да се поглезите сами в уютната атмосфера на дома.

100% органични, чисти и интегрални етерични масла

Дифузиите в кутията Енергия Pranarôm са хармонична комбинация от етерични масла, внимателно формулирани от парфюмерист от Грас. Идващи от органичното земеделие, тези дифузии разкриват деликатни и фини нотки, верни на оригиналната синергия.
Комбинация “Eucaly’Pur: Ефирна и зелена свежест, характеристики на евкалипт, мента и бор. Този аромат съчетава сладостта и енергията на горите, които припомнят цялото величие на дървото. Освободете дишането си с пречистващи и балсамови аромати.

Комбинация”ЦИТРУС”:оставете се да бъдете очаровани от искрящите и остри нотки на есенции от портокалови и лимонови листа. Подарете си истинска искряща обонятелна експлозия, която ще засили вашия оптимизъм и ентусиазъм.

Комбинация “Сила и имунитет”: цялата ободряваща енергия на бор, равинцара и мента, концентрирана в енергизираща и стимулираща синергия. възстановяване на тонуса и жизнеността в случай на временна умора или по време на сезонни промени.
Състав:КОМБИНАЦИЯ за дифузeр Нежно гурме Ванилия (Vanille), Канела(Cannelle), Иланг-иланг (Ylangylang), Дърво ХО (Bois de Hô), Атласки кедър (Cèdre de l’Atlas), Бергамот(Bergamote) , Сандалово дърво (Santal jaune), (Лавандин), (мандарина), (портокалов цвят).

КОМБИНАЦИЯ за дифузор Уютен дом 100% органични етерични масла *: Иланг-иланг, Ванилия, Сладък портокал, Хо дърво, Цейлонска канела, Дамаска роза, Пачули
КОМБИНАЦИЯ за дифузор ПАРТИ (сладък портокал),
(черен пипер), (джинджифил), (балсамна ела),(лайм),Кимион,Кардамон), Канела, Карамфил,Дафиново дърво
Съвети за употреба и Предпазни мерки
Времетраенето на дифузията зависи от големината на помещението и от броя на хората в него. Да се съхранява далеч от обсега на деца по-малки от 2 години. Внивамайте с избора на етерични масла, ако имате доказани алергии или непоносимост. Сложете дифузора така, че да няма директен контакт с очите и лицето. Животните също реагират на дифузията. За външна употреба.

Оценете