Дифузер за етерични масла JOY

148.00 лв.

Със своя красив матов купол от бяло стъкло, ултразвуковият и мултисензорен  дифузер на етерични масла Joy внася нотка свежест и цвят във вашия интериор. Открийте красивата палитра от нюанси в алтернативен или фиксиран режим. В зависимост от желаната атмосфера във вашите стаи или според настроението ви, изберете цвета, който ви подхожда най-много: мек за по-дискретен ефект или по-ярък за по-цветна нотка. И благодарение на ароматната мъгла, която пуска пулверизаторът, вие персонализирате обонятелната атмосфера на жилищните си пространства: пречиствате въздуха и създавате релаксираща дзен среда или по-приповдигната атмосфера.
Дифузор Joy стимулира всичките ви сетива!

 

Описание

Практично и забавно:
– Непрекъснат режим на дифузия със или без светлина
– Светлина: 2 опции
1) Светлинни промени в последователни цветове
2) Изберете един цвят: фиксирана светлина

За да поддържате ултразвуков дифузер и да предотвратите растежа на бактерии в лошо поддържан резервоар за вода, ето няколко съвета:

  • Изпразвайте резервоара за дифузер след употреба, когато не се използва ежедневно
  • В контекста на ежедневната употреба сменяйте водата в дифузера на всеки 3 дни, като не забравяйте да я изплаквате с чиста вода или с мек почистващ продукт, за да премахнете котлен камък, отлагане или филм, който би се образувал по стените или вътрешните повърхности на резервоара.
  • За да премахнете котлен камък от уреда, добавете бял оцет в резервоара с малко вода. Задействайте дифузера за няколко минути, изпразнете водата от резервоара.
4.5/5 - (515 votes)