Борбата със стареенето на кожата – Нощна Иглика

Борбата със стареенето на кожата и растителното масло от Нощна Иглика Когато говорим за растителното масло от нощна иглика, като че ли говорим за панацеята в борбата със стареенето на кожата.

Можем да го използваме като анти- ейдж серум за зряла кожа, особено за хората, които живеят в града и са особено чувствителни към агресорите на околната среда. Нощната иглика е растително масло богато на незаменими линолови мастни киселини, които стимулират обновяването на клетките на кожата.

Това растително масло е особено подходящо за суха кожа, без тонус. Растителното масло от нощна иглика е с плътна и богата текстура и идеално защитава дори и силно дехидратиранат кожа. Обикновено смесваме растителното масло от нощна иглика с друго по- леко, напр. сусамово, което е особено ценно, заради свойствата му да защитава кожата от UV лъчите. А всички ние знаем колко вредни са слънчевите лъчи, особено когато говорим за стареенето на кожата!!!

Ето една проста рецепта: 5 мл РМ Нощна игликаlait-java 10 мл РМ Сусам 6 капки етерично масло Нероли- нежно парфюмира и омекотява кожата.

Използвайте този серум сутрин и вечер с леки масажни движения върху лицето и деколтето преди дневния крем или самостоятелно. Може да отнеме няколко минути преди да нанесете следващата грижа, тъй като растителните масла проникват бавно но, разбира се действието им е мощно и ефективно.

4.5/5 - (352 votes)