Капсули за детоксикация и дренаж – Оlecaps 8

25.30 лв.

Капсулите за детоксикация и дренаж на Pranarom – Olecaps 8, благоприятстват изчистването на токсините, натрупани в организма. Съдържащи етерични масла от мента, лимон, джинджифил, кардамон, мандарина, хвойна, както и растително масло от рапица, те действат очестително на тялото и понижават лошия холестерол.

 

Описание

Детоксикацията е едно от нещата, от които човек се нуждае на старта на всеки нов сезон. Прекаленото вредни неща, натрупани в организма, трябва да бъдат изхвърлени, но това не винаги е лесна задача. Благодарение на специални капсули, съдържати етерични и растителни масла, вие може да контролирате лошия холестерол и пречистите тялото си.

Какво трябва да знаете за капсулите за детоксикация и дренаж на на Pranarom.bg?

Състав:

Благодарение на растително масло от рапица, морски желатин,  етерични масла (75 мг на капсула) от мента, лимон, джинджифил, кардамон, мандарина, хвойна, Olecaps 8 е изключително ефикасен за детоксикация и дренаж.

 

Съвети за употреба:

  • 1 капсула сутрин и вечер преди лягане, в продължение на 1 5 дни. Лечението може да се повтори при нужда, от 2 до 4 пъти годишно. Това важи особено за пролетта и есента.
  • Като добавка или основно лечение при лош холестерол –  1 капсула на закуска в продължение на 1 месец. Лечението може да се поднови, при необходимост, но задължително след почивка от 1 седмица.

Предпазни мерки:

  • Капсулите за детоксикация и дренаж се поглъщат с малко вода;
  • Да се държат далеч от малки деца;
  • Да не се пият повече от 9 капсули дневно;
  • Да се пазят от топлина;
  • Да не се ползваt по време на бременност и кърмене, както и при деца под 6-годишна възраст, освен по изрично предписание от лекар.

Опаковка:

30 капсули в морски желатин
ACL 4493399

Продуктът не е лекарство. С него не може да замените разнообразното и балансирано хранене, както и здравословния начин на живот, ви съветват специалистите от Pranarom. 

4.3/5 - (533 votes)