Филтър

Показване на 2 резултата

Колкото и да е добра хигиената, която поддържате, за съжаление може да се стигне до попадане на въшки по косата на вашето дете, което е причинено от външни фактори, върху които не можете да повлияете. В такива случаи е добре да реагирате бързо, за да се ограничи разпространението на паразитите и да възвърнете комфорта на цялото семейство.

В тази категория ще намерите ефективни продукти, които да ви помогнат в борбата с упоритите паразити, които най-често засягат именно най-малките от нас.

Защо нашите продукти против въшки са за предпочитане

В онлайн магазина ни Pranarom.bg дистрибутираме оригинални продукти на бранда Pranarom lnternational, който разчита изключително на естествената сила на природните съставки.

Серията против въшки на производителя предлага натурални решения за справяне с неприятните паразити, които могат да бъдат използвани и от деца. На всяка опаковка може да намерите възрастта, за която е подходящ конкретният артикул и така да сте сигурни не само в ефективната, но и в безопасната му употреба.

Търсите природно средство з справяне с въшките? В категорията ни продукти против въшки ще намерите точно това. Включените в нея продукти са разработени на базата на 100% натурални суровини, които са с био сертифициран произход и имат естествена сила за елиминиране на главовите паразити.

Етеричните и растителните масла крият изключителни ползи за човешкото благосъстояние. Някои специфични видове от тях имат именно мощните свойства за изчистване на заразените зони по тялото от въшки и техните яйца, както и за справяне с рецидивираща поява на паразитите. Такива например са маслата от лавандула, иланг-иланг, евкалипт, мента, мирта, риган, чаено дърво, карамфил и др.

Нашите продукти против въшки са също така с изчистен пълноценен състав, с хубав мирис, без добавени излишни изкуствени съставки като консерванти или парабени. Те са специално дерматологично тествани за поносимост върху кожата, лесни за употреба, а формулата им е достатъчно нежна, за да осигури необходимата грижа, но да запази скалпа и другите засегнати части невредими.

Ние се грижим за вашето здраве, използвайки естествените способности на природата, затова използваме възможно най-щадящите подходи за извличане на активните сили на растенията и внедряването им в удобни за употреба продукти с практични опаковки.

Какви продукти може да намерите в раздела

В асортимента ни включваме няколко вида продукти против въшки – спрейове, шампоани, лосиони, гребени и др. Селекцията ни е подбрана, тъй като в нея се стремим да включваме само най-убедителните продукти.

Серията Аромапар е с доказана ефективност, която може да я нареди начело на натуралните средства за отстраняване на неприятните паразити сред продуктите, предлагащи натурална защита от въшки.

Може да се доверите на Pranarom.bg, където съчетаваме знанията и опита на науката в перфектен комплекс със силата на билковата ароматерапия за постигане на видими резултати в избраното поле.