Специална оферта!
 

Промоция DUO 2 броя Аромапик репелент спрей против комари – 75 мл.

54.30 лв.

Купи два спрея с -20% отстъпка

Аромапик репелент/ спрей против комари има приятен аромат. Защитава от ухапвания от повечето насекоми, разпространени в Европа и тропическите зони (Aedes aegypti, Culex pipiens, Anopheles gambiae), пчели и оси.

Има практична опаковка, която да носите навсякъде. Нашият спрей против комари се нанася лесно. Прави кожата по-мека и не я омазнява, нито създава петна по дрехите.

 

Описание

 

Въпросният репелент против комари не се препоръчва за деца под 30 месеца и през първия триместър от бременността. Избягвайте контакт с очите и лигавицата. В противен случай може да предизвика алергична реакция.

Дръжте далеч от деца спрея против комари. Съхранявайте далече от източници на топлина и светлина.

Дръжте продуктът срещу насекоми на сухо и хладно място.

Репеленти, защитаващи вас и природата

 

В категорията “Репеленти” в онлайн магазина на Pranarom.bg ще откриете продукти, които се справят с насекомите по естествен начин. Тази тяхна естествена мощ се дължи на включените в състава им природни съставки, които имат натуралните сили да отблъскват насекомите.

Етеричните масла, използвани за направата на продуктите са сред най-силните растителни суровини, които доказано имат репелентни свойства. Такива са маслото от евкалипт, лимонена трева, джинджифил, чаено дърво, риган, мента, здравец, куркума, карамфил, палмароса и още… Избирайки подобен тип продукти освен че се грижите за отблъскване на насекомите далече от вас и семейството ви, всъщност се грижите и за природата.

За направата на голяма част от нашите репеленти са използвани био растителни суровини. Това е доказателство за нашето внимание към природосъобразния начин на живот, грижа за вашата безопасност и пълна удовлетвореност.

Ако търсите стопроцентови органични етерични масла, които имат естествените свойства да се преборят с ухапванията от комари, кърлежи и други неприятни насекоми, тази категория е точно за вас.

Продуктите на Pranarom България в категорията се отличават с дълготрайна ефикасност, като повечето от тях предлагат 7-часова продължителност на защитата.

5/5 - (1 vote)