Етерични масла за масаж – 4 ароматни комбинации

Ако ползвате етерични масла – за ароматерапия у дома, то със сигурност трябва да използвате техните полезни свойства за един отпускащ масаж. Не е нужно да ходите при специалист. Важно е да знаете на какво да заложите и по колко капки, за да се избавите от напрежението във врата или болката в кръста в края на натоварения ден.

Предлагаме ви четири ароматни комбинации, които да изпробвате – за вас или близките:

COCOON – носещ наслада

Топла и чувствена ароматна комбинация за хармонизиращ масаж.

Вземете етерично масло от Портокалова кора и Иланг-Иланг /за нервно уравновесяване/, Канела и Хо/за енергия и сила/, и Мандравасаротра /ароматно растение от Мадагаскар/.

DETOX – пречистване

Aроматна комбинация с оздравяващо и стягащо действие, подпомагаща отслабването. Формула за стягане и дрениране Етерично масло от Хвойна, Атласки кедър и есенция от Грейпфрут /с отслабващ и стягащ ефект/, както и Джинджифил.

REFLEX – за тонус

Ефикасна ароматна комбинация за дълбок мускулен масаж и масаж на ставите. Създава усещане за гъвкавост, подвижност и комфорт на ставите и сухожилията. Идеална за масаж на спортисти и/или хора в напреднала възраст Етерични масла от Гаултерия и Катрафай /въздействат на болезнените мускули и стави/, масла от Евкалипт цитреудура, Розмарин и Мащерка /подобряват подвижността на ставите/, Градински Пелин.

RELAX – за отпускане

Релаксираща комбинация за пълно отпускане Етерично масло от Лавандула /отстранява ежедневния стрес/, етерични масла от Сладък портокал и Лавандин /релаксират/, масло от Мандравасаротра / от далечен Мадагаскар/.[/vc_column_text][/vc_column]

[/vc_row]

4.5/5 - (421 votes)