Кутия с три комбинации за дифузор “Ambiance”

52.00 лв.

Капацитет:
3 Х 10 мл

 

Описание

Открийте Pranarôm “Ambiance” Diffusion Box, три комбинации,идеални за подарък на приятел или да се поглезите сами в уютната атмосфера на дома.

100% органични, чисти и интегрални етерични масла

Дифузиите в кутията Ambiance Pranarôm са хармонична комбинация от етерични масла, внимателно формулирани от парфюмерист от Грас. Идващи от органичното земеделие, тези дифузии разкриват деликатни и фини нотки, верни на оригиналната синергия.

Комбинация “Уютен дом”: Успокойте напрежението и превърнете интериора си в място за благополучие благодарение на тази смес. Дифузната смес Pranarôm съчетава иланг-иланг, екзотично цвете, известно със своите успокояващи свойства, и дамаска роза, чиято флорална есенция ви пренася в пространство на спокойствие и релакс.

Комбинация”Нежно гурме”: Отдайте се на удоволствие и се оставете да се пренесете с нежното гурме на Pranarôm и неговите сладки и вкусни нотки на ванилия и канела.

Комбинация Парти: Животът е купон! Създайте топла и стимулираща обонянието атмосфера благодарение на разпръскващия се Esprit de Fête от Pranarôm. Неговият празничен и пикантен аромат, съставен от етерично масло от портокал и джинджифил, предлага истинско удоволствие за сетивата ви.
Състав:КОМБИНАЦИЯ за дифузeр Нежно гурме Ванилия (Vanille), Канела(Cannelle), Иланг-иланг (Ylangylang), Дърво ХО (Bois de Hô), Атласки кедър (Cèdre de l’Atlas), Бергамот(Bergamote) , Сандалово дърво (Santal jaune), (Лавандин), (мандарина), (портокалов цвят).

КОМБИНАЦИЯ за дифузор Уютен дом 100% органични етерични масла *: Иланг-иланг, Ванилия, Сладък портокал, Хо дърво, Цейлонска канела, Дамаска роза, Пачули
КОМБИНАЦИЯ за дифузор ПАРТИ (сладък портокал),
(черен пипер), (джинджифил), (балсамна ела),(лайм),Кимион,Кардамон), Канела, Карамфил,Дафиново дърво
Съвети за употреба и Предпазни мерки
Времетраенето на дифузията зависи от големината на помещението и от броя на хората в него. Да се съхранява далеч от обсега на деца по-малки от 2 години. Внивамайте с избора на етерични масла, ако имате доказани алергии или непоносимост. Сложете дифузора така, че да няма директен контакт с очите и лицето. Животните също реагират на дифузията. За външна употреба.

Оценете