Филтър

Показване на 15 резултата

С настъпването на зимните месеци идват и едва ли не задължителните вирусни инфекции и грипове, които могат да ни навредят. За тази цел голяма част от хората предприемат действия и решават да се възползват от многобройните ползи на хранителните добавки, с които да подсилят имунната си система.

Това е нормално. Тя е основният защитник на нашия организъм и трябва да направим всичко възможно, за да се справя с най-коварните вируси. Здравословният режим на хранене е необходим, хранителните добавки са добро допълнение, но има и още един вариант, който може да помогне в борбата с външните вредители.

Вероятно сте чували, че етеричните масла имат широко приложение и изключително много ползи – използват се както за разкрасяване, така и за лечението на физически и психически заболявания.

Разбира се, те не са панацея, но могат значително да ви помогнат, когато искате да бъдете сигурни, че сте направили всичко, за облекчите раздразненото гърло или болките в корема. Най-използваната форма на етеричните масла е като течност, но съществува и друга.

Етеричните масла могат да бъдат опасни, ако не знаем как да ги приемаме. Капсулите отстраняват този риск, за да не се тревожим, ако случайно объркаме дозировката на капките.

В онлайн магазина на Pranarom.bg можете да избирате от огромна селекция етерични и растителни масла на капсули, които да ви помогнат в лечението на редица заболявания.

Етерични масла на капсули

В тази категория ще откриете богата разновидност от етерични масла под формата на капсули, които са подходящи за лечението на различни заболявания. Те могат да облекчат силните болки и да действат успокояващо, когато се чувствате преуморени от дългия лечебен процес.

Свойствата на етеричните масла са много. Това, че са под формата на капсули не ги прави по-малко полезни, а напротив – прибавя още едно предимство. Приемът е бърз, лесен и безопасен.

Предлагаме етерични и растителни масла на капсули за комфорт на носа и очите, за неразположение при гинекологични болки, подуване на корема, добро кръвообращение и още много други. За всички от тях е обяснено с подробна информация как трябва да се приемат и за кои възрасти са подходящи.

Те не само помагат при физически неразположения, но и при психическо натоварване. Динамиката на съвременния живот изтощава всички ни, затова е нужно да се погрижим за психическото си здраве.

Pranarom.bg – погрижете се за себе си

В нашия онлайн магазин за здраве предлагаме етерични и растителни масла на капсули, които ще ви помогнат срещу безсънието и стреса, за да можете да постигнете умствено равновесие чрез приятния им успокояващ ефект.

Ние от Pranarom.bg вярваме, че нашите клиенти искат най-доброто, за да поддържат своята жизненост. Винаги се стремим да им помогнем с това, като им предлагаме само и единствено качествени продукти!