Филтър

Показване на 1–25 от 72 резултата

Ползите от етерични масла не са малко. Широката им приложимост им позволява да бъдат използвани в областта на парфюмерията, хранителната индустрия, козметиката и много други сфери. Това не значи обаче, че не можем да ги използваме за лична употреба.

Те се извличат от най-различни видове растения и могат да бъдат силни антиоксиданти, които могат да ни служат ежедневно. Носят специфичния аромат на растението, от което са извлечени, и поради наситеността им се разреждат. Много хора се доверяват на лечение с етерични масла.

В онлайн магазина на Pranarom.bg имате възможността да избирате от широка палитра висококачествени етерични масла, с които да се погрижите за здравето си и да подобрите начина си на живот.

Какви видове етерични масла предлагаме

В тази категория ще откриете многообразие от етерични масла за всяка ваша нужда. Големият брой приложения налага на всеки търговец да предлага различни видове. Затова ние се стремим да ви дадем възможността да избирате от нашата гама етерични масла за пиене или мазане.

Ние предлагаме етерични масла от лавандула, които имат имунорегулиращи, противопаразитни и тонизиращи свойства. Имат ефект върху различни болести като ревматизъм, акне, артрози, вирусни инфекции и много други. Предназначени са за външна или вътрешна употреба, като могат да се комбинират и с друг тип масла.

Също така предлагаме етерично масло с екстракт от чаено дърво. То намира толкова широка употреба в ароматерапията и може да бъде изключително полезно.

Начините за приложение са различни и можете да намерите повече информация за това в нашия блог.

Тук можете да избирате и от голям набор от етерични масла за коса, които да ви помогнат да добиете бляскава и силна коса, с кояро да се чивствате уверени и енергични.

Един от най-известните видове е това от бергамот. Той е част от ботаническото семейство седефчеви, от което са част и всички цитрусови плодове. Има средно антибактериално свойство и спомага за нормалното функциониране на централната нервна система.

Може да се използва срещу акне, псориазис и други кожни заболявания, а и когато имаме проблеми със съня. Както много други видове, не бива да се използва в чисто състояние, тъй като може да причини раздразнение на кожата.

Играе и ролята на парфюм, когато се комбинира с масла от тамян, санталово дърво и растително масло от жожоба.

Препоръчваме да използвате етерично масло за лице, за да бъде кожата ви винаги свежа и хидратирана.

В нашия сайт предлагаме и етерични масла за дифузери, когато искате да освежите въздуха в дома си, а освен това и комплект етерични масла с различни приложения.

Споменатите по-горе артикули са само дребен щрих от пъстрата канава от висококачествени етерични масла, които можете да разглеждате на нашия сайт.

Защо да се доверите на Pranarom.bg

В онлайн магазина на Pranarom.bg клиентите винаги ще открият това, от което се нуждаят. Нашият екип знае стандартите на своите клиенти и затова винаги е готов да им предостави възможно най-атрактивни етерични масла цени.