Дървена ароматека с капацитет 18 бутилки за етерични и растителни масла

65.00 лв.

Дървена ароматека с капацитет 18 бутилки за етерични и растителни масла

Ароматеката е празна дървена кутия за съхранение на етерични масла, растителни масла и празни бутилки (пипета, ролка и спрей) също така съдържа подвижна тава за 12 етерични масла, което позволява повече гъвкавост.Дървената кутия се продава празна, придружена от изтриваем маркер за отбелязване на името на всяко етерично масло върху вътрешния капак.

Композирайте своята библиотека с аромати със собствено желание. Тази кутия ще ви позволи да съхранявате и класифицирате вашите етерични и растителни масла и по този начин постепенно да изградите великолепна колекция.

Вашите масла винаги ще ви бъдат под ръка, когато е необходимо.

 

ПРЕДСТАВЯНЕ:

Дървена кутия

Дължина 22 см
Ширина 16,5 см
Височина 12,5 см
Тегло 720 г.

Идентична като на снимката

Добро качество и хубав външен вид.

 

Описание

С течение на времето често трупаме малки бутилки, за да изградим семеен „ароматен комплект“, но се оказва, че не знаем къде да ги съхраняваме, когато имаме повече от десет…

Pranarōm ви предлага, красива, практична и преносима кутия за съхранение на нашите любими етерични и растителни масла в пълна безопасност.

Този красив предмет, произведен в белгийските Ардени, е представен като куфар от масивен бук с кожена дръжка и красиво златисто хромирано затваряне.

Оценете